Конференцията ще се проведе в зала “Ефе” на хотел “Маринела”.

...
Конференцията ще се проведе в зала “Ефе” на хотел “Маринела”.
Коментари Харесай

Една седмица до конференцията The Next Bulgarian Web

Конференцията ще се организира в зала “Ефе” на хотел “Маринела”.

Международни посетители ще бъдат Антъни Робинсън, публицист от Financial Times, с над 25 годишен опит в отразяването на събития в Европа, Азия и особено на Балканите, Ким Сенгупта, публицист и политически анализатор от The Independent, Регионалният шеф и началник на Академията за публицисти в района от Deutsche Welle - Филип Славкович. Те ще седнат дружно с създателите на първите интернет портали в българския уеб, като Владимир Жеглов (dir.bg), Любен Белов (Нетинфо), Любомир Леков (investor.bg), Жюстин Томс (Аз медиа), Момчил Шумаков (mail.bg), с цел да опишат по какъв начин се построи и подреди българското уеб пространство.

Какви провокации преодоляха през годините и какво ни следва? Щафетата от тях ще поемат нови медии и платформи като, Offnews, “Момичетата от града”, Web Cafe и други, с цел да покажат, че в случай че имаш положително наличие и реформаторски метод триумфът за бизнеса в уеб е неминуем.

Конференцията е с вход свободен и каним всеки, който се интересува от интернет обществото и развиването на уеб медиите у нас. Събитието се организира с генералната поддръжка на Банка ДСК.

Вижте програмата и лекторите тук: http://20.dir.bg/
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР