Конференция на тема "Бежанската криза и развитието на миграционните процеси"

...
Конференция на тема "Бежанската криза и развитието на миграционните процеси"
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Днес Европа е много по-различна

Конференция на тематика "Бежанската рецесия и развиването на миграционните процеси " се организира в София.

Форумът се провежда взаимно от Сдружение „ Граждани за европейски развиване на България “, фондация „ Ханс Зайдел “ и Център за европейски проучвания „ Вилфрид Мартенс “. Дискусията бе открита от ръководителя на Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “ и кмет на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила, районния шеф за Югоизточна Европа на фондация „ Ханс Зайдел “ доктор Клаус Физингер, Лоредана Теодореску от „ Вилфрид Мартенс “ център и ръководителя на Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред в Народно събрание и ръководител на ПГ на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила.

В конференцията присъединяване взимат представители на 16 задграничните посолствата у нас и на 9 неправителствени организации.
Цветан Цветанов счита, че кръглата маса, която през днешния ден се организира, е извънредно значима, с цел да се чуят политиките. „ Днес Европа е доста по-различна “, съобщи той и подсети: „ Европа и страните от Европейски Съюз не бяха подготвени за бежанските потоци, които потеглиха “, съобщи кореспондент на novini.bg.

Цветанов подсети каква голяма леглова база е построила страната ни за негативно време. Той напомни и рецесията през 2013 година, когато България е била подложена на сериозен бежански напън.

Зам. - ръководителят на ГЕРБ съобщи, че в този момент през зимните месеци ще има утешение на бежанския поток, само че това по думите му, не би трябвало да ни успокоява.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР