Кондукторка от пловдивския градски транспорт отнесе 200 лева глоба за

...
Кондукторка от пловдивския градски транспорт отнесе 200 лева глоба за
Коментари Харесай

Кондукторка на пловдивски рейс бие пътници и сипе обиди: Боклук такъв

Кондукторка от пловдивския градски превоз отнесе 200 лв. санкция за непочтено държание по време на работа. Санкцията е избрана от Районния съд под тепетата по акт за констатиране на дребно безчинство.

Случката се разиграла на 18 октомври 2021 година малко преди 8 часа сутринта в рейс на публичен градски превоз, който обслужвал линия № 18 към компания „ Автотранс 2000 “ в гр. Пловдив.  По време на осъществяване на служебните си отговорности като кондуктор, дамата е направила непристойна демонстрация, изразяваща се в приложимост на хули, псувни или други неприлични изрази на обществено място, пред повече хора, в оскърбително отношение и надменно държане към жителите, с което е нарушила публичния ред и успокоение.

Една от пътничките в рейса забелязала, че още една жена желае да се качи на рейса и тичала към автобуса. В момента, в който дамата се пробвала да се качи в рейса, вратата била затворена. Пътничката от рейса извикала на водача да отвори вратата, само че водачът не го направил и потеглил от спирката.

Тогава сред пътничката и кондукторката зародил вербален спор и втората почнала да употребява обидни думи по адрес на първата.

Жената, която пътувала в рейса, извадила телефона си и почнала да записва видео. Това още повече ядосало кондукторката и тя траяла да наскърбява пътничката в наличието на хората в рейса. Обърнала се към пътничката с думите „ Боклук подобен “, също така й споделила, че ще я откри, поради това което прави. После се насочила към нея и я пернала по лицето с ръка, и направила опит да вземе телефона й, който в този миг записвал всичко.

В разразилия се скандал се намесил различен пасажер, който застанал сред двете дами. Кондукторката се отдалечила и се насочила към мястото на лидера на рейса, само че на всеослушание траяла да се възмущава. Пътничката слязла от рейса и записала номера му, както и координати на част от пасажерите.

В следствие бил формиран Акт за констатиране на демонстрация на дребно безчинство на кондукторката на база на който съдът дефинира и санкцията от 200 лв., оповестява Трафикнюз.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР