Кондуктор на автобус номер 7 нападнал с обиди и бой

...
Кондуктор на автобус номер 7 нападнал с обиди и бой
Коментари Харесай

Кондуктор преби жена в Пловдив

Кондуктор на рейс номер 7 нападнал с обиди и пердах жена на спирка без причина, тъй като бил раздразнителен. Пострадалата персонално се свърза с „ Марица “, с цел да се оплаче от претърпяното оскърбление.

„ Всичко се случи на последна спирка до Рогошко шосе в неделя, двете с майка ми, която е неработоспособен тичахме и се опитахме да хванем рейс 27, само че водачът по този начин и не спря “, сподели дамата. Той е прескочил спирката, защото автобус номер 7 бил паркирал на спирката в противоположна посока и другите коли нямало по какъв начин да стопират там. Кондукторът на погрешно паркиралата 7 си почивал наоколо и отишъл при двете дами.

„ Започна да крещи: „ Аз ли съм ви отговорен, че не спря, а? “, по-късно стартира да ме удря. Удари ме по главата и крайници “, описа нападнатата жена. Според нея, кондукторът е бил пийнал, с цел да реагира по този противен метод без да бъде предизвикан.

Когато се върнал от отмора водачът, вместо да отбрани двете дами споделил на избухливия си сътрудник да си потеглят.

Името на нападателния мъж е Васил и работи към компания „ Хеброс Бус “. Набитата жена се е обърнала за помощ към всички нужни институции, с цел да не пострадат и други хора от буйния манталитет на кондуктора.

„ Автобусите постоянно си вършат произволи, подминават спирките и пасажерите, които са главно възрастни хора не могат да се качат “, споделя с отвращение потърпевшата. Тя постоянно пособия на пенсионери като стопирала колите. Решена е да се бори за по-добро отношение в градския превоз, тъй като кавгите и багра се трансфораха в всекидневие.

Когато рертерите ни потърсиха шефа на „ Хеброс бус “- Веселин Дошков за коментар по тематиката, той съобщи, че му омръзнало да се занимава с сходни нелепости и не желае да се занимава с казуса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР