Конър МакГрегор обяви наскоро, че се готви за завръщане в

...
Конър МакГрегор обяви наскоро, че се готви за завръщане в
Коментари Харесай

МакГрегор изневери на обещанието си, че няма да пие и избълва куп обиди към Тайсън Фюри и Хабиб Нурмагомедов в Twitter

Конър МакГрегор разгласи неотдавна, че се готви за завръщане в осмоъгълника след едногодишно неявяване в резултат на строшен крайник при битката-реванш с Дъстин Порие. Обещанието му обаче наподобява към този момент е нарушено, тъй като в ранните часове на деня той избълва куп обиди по адрес на Тайсън Фюри и Хабиб Нурмагомедов в Twitter.

Той се заяде с британеца под обявата му, в която поздравява „ Орела “ за решението му да се отдръпна, до момента в който е на върха. Там „ Прословутия “ атакува „ Циганина “ за нежеланието му да отбрани бащата на Били Джо Саундърс, когато се сби на трибуните по време на мача на сина му със Саул Алварез. Фюри тогава избра да остане настрана от безредиците, с цел да не навреди на репутацията си. Конър обаче е очаквал тъкмо противоположното, както постоянно самичък прави, въпреки и с надалеч по-малко причини за това.

МакГрегор има дълга история на безпаметни алкохолни запои, които в следствие се пробва да прикрие, като заличи изявленията си в обществените мрежи, само че от време на време част от тях биват записани от почитателите му, с цел да не се изгубят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР