Конър Макгрегър влезе в клетката на Bellator и нападна съдията

...
Конър Макгрегър влезе в клетката на Bellator и нападна съдията
Коментари Харесай

Гледаме ли повратната точка в ерата на Конър Макгрегър?

Конър Макгрегър влезе в клетката на Bellator и атакува съдията Марк Годард, а по-късно удари чиновник на компанията елементарна ей по този начин. После, с цел да имаме противен послевкус в устата си, Андерсън Силва се провали на допинг тест и отпадна от събитието на UFC в Шанхай, където трябваше да се изправи против Келвин Гастелум в главната борба за вечерта.

Новините за Макгрегър обаче наподобяват... познати. Това е нещо, което за жал виждаме толкоз постоянно в хората, които се трансформират в суперзвезди за малко време. Историята е следната, една млада, сполучлива звезда се промъква в публичното схващане. Някак си, в композиция с шанс, харизма и гений, тя стига до върха, има всичко, за което в миналото е мислила, и по-късно... те губят фокус. Те вършат неточности в общественото пространство. Обикновено под въздействието на опиати.

Днес има доста отзиви по отношение на държанието на Макгрегър, вариращи от съществени до занимателни. Бившият войник и сегашен анализатор на UFC Дан Харди упреква за всичко това парите.

"Удивително е какъв брой бързо парите развращават. Дори някой, който наподобява душевен постоянен, скоро може да се трансформира в звяр ", се споделя в обявата на Харди.

Конър е приказвал преди, че се оправя доста по-добре с живота, когато има сложени цели пред него, върху които да работи. От дълго време той непрекъснато просперира и реализира все по-големи триумфи. Първо той завоюва купата в категория перо на ММА организацията Cage Warriors, а по-късно и купата в категория перо на същата организация. След това мина в UFC и стартира да се изкачва в класацията в категория перо. После стана и краткотраен първенец в дивизията, откакто победи Чад Мендес, а по-късно стана и първенец, откакто нокаутира Жозе Алдо за 13 секунди.

След това ирландецът мина в полусредна категория, с цел да се изправи против Нейт Диаз. Първата му загуба в UFC, която трябваше да спре изкачването му в света на смесените бойни изкуства, само че вместо това, Макгрегър настоя за неотложен реванш и го завоюва. Веднага по-късно той се изправи против Еди Алварез в борба за купата в лека категория в Медисън Скуеър Гардън и завоюва тази борба, а с това стана и първият войник на UFC, който държи две трофеи в две разнообразни категории по едно и също време. В този миг той покори спорта и реши да се опитва в бокса. Последната му борба бе точно там, в нея той се изправи против най-високоплатения спортист в бойните спортове Флойд Мейуедър и си потегли със 100 милиона $ по-богат.

На къде отива той по-късно? Това е върха на пословичната планина. Той в този момент би трябвало да се спусне надолу... най-малко малко. Никоя борба към този момент няма да носи чувството като за "първа ", в случай че от UFC не постъпят извънредно неуместно и не му уредят борба с Джордж Сен Пиер за купата в междинна категория.

Изглежда, че той има потребност от нещо, която да го раздруса, или пък това просто може да е повратният миг в неговата кариера. Това може да е денят, в който се вглеждаме и виждаме по какъв начин колелата на лъскавата кола на Макгрегър се разпадат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР