Конър Макгрегър се ядоса на USADA, които го тестват за

...
Конър Макгрегър се ядоса на USADA, които го тестват за
Коментари Харесай

Макгрегър: Не виня USADA, че ме тестваха два пъти тази седмица, защото съм животно

Конър Макгрегър се ядоса на USADA, които го тестват за неразрешени субстанции 2 пъти в границите на 1 седмица. " The Notorious " тренира крепко за трета борба с Дъстин Порие в лека категория. Двамата ще се бият на UFC 264, което ще се организира през юли в Лас Вегас.

Голямата звезда на UFC няма проблем с това, че го тестват, само че желае от USADA още веднъж да споделят имената на тези, които се провалят на тестванията, написа mma.bg. Антидопингова организация взеха решение да крият информацията за тези, които се провалят на тестванията за допинг.

От USADA ги разкриват единствено тогава, когато даден войник не потвърди, че неуспеха се дължи на неточност и получи наказване. В своя акаунт в обществените мрежи Макгрегър реши да захапе Джеф Новицки и написа следното:

USADA ме тестваха незабавно след подготовка. Дадох им кръв и урина. Това беше за повторно тази седмица. Аз не ги обвинявам, тъй като съм животно. Това, което ме нервира е, че към този момент не споделят имената на тези, които се провалят. Това значи, че може да премълчават или да одобряват оправданията със нечисти добавки.

Джеф Новицки, по какъв начин по този начин не казвате на хората, когато някой се провали на тест за допинг? Как Нейт Диас беше оневинен, откакто се провали на допинг тест? Как неотложно решихте неговия въпрос преди борбата за многото пари? Сега в тъмните времена на тестването ли сме?



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР