Конър Макгрегър реши да отговори на няколко от критиците, които

...
Конър Макгрегър реши да отговори на няколко от критиците, които
Коментари Харесай

Конър Макгрегър изригна срещу свои последователи

Конър Макгрегър реши да отговори на няколко от критиците, които не бяха удовлетворени от последната му изцепка във Франция, предава mma.bg. Голямата звезда на UFC бил в бар и си развял оная работа пред млада жена, която желала да стигне до тоалетните. Отвратената жена пуснала тъжба в полицията, а Макгрегър беше задържан и по-късно освободен.

В момента тече следствие и ще бъдат прегледани записи от охранителни камери. За следващ път " The Notorious " се забърква в скандал, а това не се хареса на доста хора. В своя акаунт в обществените мрежи Макгрегър отговори на няколко мнения, а по-късно изтри написаното. Ето какво показа Макгрегър:

''Човече, не мога да не преставам по този начин. Тук съм смачкан.''

Няколко минути по-късно Макгрегър отговори на различен почитател, който очевидно работи в стратегия за предварителна защита на самоубийства. Ето какво му написа Конър:

''Занимаваш се с предварителна защита на самоубийства, само че все пак ме осмиваш по този метод онлайн в този ужасяващ миг от живота ми. Опитвам се да остана мощен за децата ми и хората, които разчитат на мен, и които ме обичат и поддържат. Благодаря за обидите, лицемери.''

СНИМКА:
 Конър Макгрегър изригна против свои почитатели (СНИМКА)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР