Конър Макгрегър реши да отговори на няколко от критиците, които

...
Конър Макгрегър реши да отговори на няколко от критиците, които
Коментари Харесай

Конър Макгрегър: Благодаря за обидите, лицемери

Конър Макгрегър реши да отговори на няколко от критиците, които не бяха удовлетворени от последната му изцепка във Франция. Голямата звезда на UFC бил в бар и си развял оная работа пред млада жена, която желала да стигне до тоалетните. Отвратената жена пуснала тъжба в полицията, а Макгрегър беше задържан и по-късно освободен.

В момента тече следствие и ще бъдат прегледани записи от охранителни камери. За следващ път " The Notorious " се забърква в скандал, а това не се хареса на доста хора. В своя акаунт в обществените мрежи Макгрегър отговори на няколко мнения, а по-късно изтри написаното. Ето какво показа Макгрегър:

Няколко минути по-късно Макгрегър отговори на различен почитател, който очевидно работи в стратегия за предварителна защита на самоубийства. Ето какво му написа Конър:

conor is a human too love u man
— Not Conor McGregor (@motivatedconor)
" Занимаваш се с предварителна защита на самоубийства, само че все пак ме осмиваш по този метод онлайн в този ужасяващ миг от живота ми. Опитвам се да остана мощен за децата ми, и хората, които разчитат на мен, и които ме обичат и поддържат. Благодаря за обидите, лицемери. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР