Конър Макгрегър разбра подробно скритите тайни на нощния живот в

...
Конър Макгрегър разбра подробно скритите тайни на нощния живот в
Коментари Харесай

БГ златотърсачките удариха на камък с Конър Макгрегър

Конър Макгрегър разбра в детайли скритите секрети на нощния живот в България. При престоя си, като се изключи че се срещна с десетки известни персони, правещи си около него реклама, той посети няколко чалга клуба в страната.

 

Именно в тях Конър съумя да се запознае с метода на развлечение на българските младежи. ММА боецът заложи на ирландско уиски. Често надигаше чашата, поздравявайки посетителите на нощния клуб. На стотиците клипове в тик-ток се вижда, че постоянно масата на Макгрегър е обградена от родни хубавици, търсейки популярност, а може би и нещо друго. Впечатляващ е обаче методът, по който ирландецът игнорираше родните златотърсачки. На някои от видеата се виждаше особена експанзия от дамите, искащи да се докопат до него. И макар че против Макгрекър има обвиняване за полово посягане, то в България самият той можеше да стане жертва на такова от нашенките.

 

Нощният живот и чалгата чудесно паснаха на ирландеца. В едно от заведенията той бе поздравен персонално от певицата Глория. Тя избра за него безконечния шлагер „ Една българска роза “. Очевидно други ритми впечатлиха повече Макгрегър. Той сподели танцувални умения на новия шлагер на Галена и Азис, а сензация направи когато в дребните часове на нощта стартира да припява и познатия рефрен на тяхната ария – „ По-по-по “. На едно от видеата се вижда и ползата на боеца към метода на развлечение на локалните младежи, надувайки балони с божествен газ.

 

Източник: Тик-ток

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР