Конър Чапман, човекът, който уби Ел Едуардс, ще се изправи

...
Конър Чапман, човекът, който уби Ел Едуардс, ще се изправи
Коментари Харесай

Убиецът на Ел Едуардс Конър Чапман ще се яви пред Апелативния съд след седмици

Конър Чапман, индивидът, който умъртви Ел Едуардс, ще се изправи пред Апелативния съд по-късно този месец, откакто умъртви козметичката при несполучлив гангстерски удар.

„ Напълно почтена “ Ел, на 26, беше на вечер със сестра си и другари, когато беше убита от градушка от патрони пред кръчмата Lighthouse, Wallasey, на Бъдни вечер на 2022 година Тя беше ударена в главата и умря съвсем незабавно, а петима мъже също бяха ранени.

Чапман, разказан като „ доста рисков “ наказан дилър на опиати, беше приет за отговорен за убийството на Ел след триседмичен развой в Кралския съд на Ливърпул и беше наказан на минимум 48 години затвор. Той също по този начин беше приет за отговорен в литания от други закононарушения, в това число опит за ликвидиране. Сега Чапман ще се яви пред Апелативния съд на 29 февруари, оповестява Liverpool Echo.

Насроченото чуване е посочено на уеб страницата на Апелативния съд на HM Courts & Tribunales Service. В листата не се загатва дали Чапман апелира своята присъда или прис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР