Кон предизвика хаос на 9144 метра над земята. Товарен самолет

...
Кон предизвика хаос на 9144 метра над земята. Товарен самолет
Коментари Харесай

Хаос по време на полет: Кон избяга от бокса си в самолет

Кон провокира безпорядък на 9144 метра над земята. Товарен аероплан беше заставен да обърне и да се приземи, откакто животното избяга от бокса си по време на полета. Обикновено сходен вид самолети разпологат с първа класа, бизнес класа и икономична класа според от другите размери на контейнерите, които се оферират за животните.

Plane forced to return to airport after horse escapes crate
— BBC News (World) (@BBCWorld)
Самолетът е пътувал от Ню Йорк за Лиеж, Белгия, само че към 90 минути след излитането настава изключителна обстановка и се постановат неотложни дейности . От борда на самолета неотложно желаят и ветеринарен доктор, който да посрещне летателния уред на интернационалното летище " Джон Кенеди ". Докато самолетът се прибирал по време на случая се е наложило да бъдат изхвърлени 20 тона гориво " на изток от Нантъкет ", заради тежестта на машината.

Причините за измъкването на коня не са ясни, както и дали животното е имало пострадвания. Защо конят е бил превозен, също остава незнайно, само че евентуалната причина е превозване на спортни коне.
Полетът се е състоял по-късно същия ден и е приключил сполучливо на летище Лиеж в Белгия.

How did they know though…// Horse breaks free mid-air, forcing cargo plane’s return to New York | New York | The Guardian
— Piano NYC (@PianoNYC)
Това не е първия случай, при който животно се измъква от товарната си кабина на борда на аероплан. През август мечка избяга от клетката си по време на полет от Дубай за Багдад и провокира безпорядък на борда , до момента в който се разхожда нехайно из товарното помещение.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР