Комуникационният проблем в правителството на Кирил Петков е огромен. Това

...
Комуникационният проблем в правителството на Кирил Петков е огромен. Това
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Комуникационният проблем в правителството на Кирил Петков е огромен

" Комуникационният проблем в държавното управление на Кирил Петков е голям ". Това съобщи специалистът по реклама Радосав Бимбалов.

" Дори не съм уверен, че ще има различен претендент за министър председател, не считам, че ще предложат различен. Комуникационният проблем в държавното управление на Кирил Петков е голям. Ако би трябвало да го съпоставим с предходния постоянен парламент, то тогава въобще не си приказваха с нас или го правеха единствено под формата на монолог от джипката. Сега малко прекомерно си приказват с нас, малко изпреварващо, безогледно, има известна доза прибързаност от държавното управление, което в този миг, при толкоз усложнена конюнктура е много рисковано, и това ще се разраства и ще виждаме и други взаимни отстъпки. Свидетели сме на предизборна конюнктура по време на гласоподаване на бюджет, което е рисково. Преди министър председателят Борисов вървеше с джипката и хвърляше пари ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Кога Русия ни е предложила да сме част от някакъв неин съюз? Искам да попитам хората, които мислят, че можем да бъдем част от някакъв съюз към Русия - тези хора имат някакъв витален стандарт, който е по-висок от виталния стандарт в Русия. Те дават ли си някаква сметка, че би трябвало да си смъква виталния стандарт? Не забравяйте, че Русия когато желае да приобщи някого към съюз, нахлува в тази страна и я приобщава. Както става в този момент в Украйна. Питам тези хора дали са склонни да посрещнат Русия като агресор в България? ", попита той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР