Комшийки ме изненадаха с рози и шампанско за рождения ден,

...
Комшийки ме изненадаха с рози и шампанско за рождения ден,
Коментари Харесай

Джина Стоева изпраща първокласничка

Комшийки ме изненадаха с рози и шампанско за рождения ден, сподели пред „ Телеграф “ певицата

Поп-фолк певицата Джина Стоева изпраща първокласничка тази година .

Признава, че вълнението е доста огромно. Вече са купили раница за дребната принцеса. “Ивая е добре готова за този миг. Дори благодарение на майка ми знае писмеността, буквите, може да чете . Искаше ми се да я знае авансово “, споделя Джина.

Спомня си с носталгия нейния първи образователен ден в Русе и си признава, че вълнението в този момент доста й припомня на това от нейния персонален празник. Разказва, че последните години щерка й е центърът на нейната галактика.

“Особено доста се трансформираха целите ми след раждането на щерка ми. Тя несъмнено е преди всичко “, споделя още певицата. Ивая е одрала кожата на майка си. Сцената я влече и освен това. Според Джина детето й несъмнено носи гений в себе си. “Записах я на актьорско майсторство, изключително доста й се отдава това. Дори и да не стане актриса, ми бе искаше това да й помогне в връзката с хората и мисля, че й се получава. Аз несъмнено бях доста притеснителна като дете “, прибавя още Стоева. Радва се, че щерка й е оперирана от позор, и счита, че за днешния метод на живот това е по-успешната формула. Освен че се е метнала на майка си във връзка с артистичността, Ивая има интерес към спорта отново като мама.

Тренирала художествена гимнастика и плуване. " Тя е зодия Риби, за нея е доста типично да има гении. Вълнува се, когато съм по участия, взима микрофона. Учи сама песни и текстове “, споделя Джина. Смята, че това е напълно естествено, тъй като въпреки всичко има образеца на майка си, а децата са попивателна. “В никакъв случай не желая да я натискам да стане нещо, което не я влече . Виждам какво й харесва и я поддържам. Тя е доста амбициозна. Като си науми нещо, го преследва и реализира. Когато тренираше гимнастика, до момента в който не съумя да направи шпагат не спря да пробва “, спомня си майката. Джина няма да спре щерка си, в случай че желае да стане певица. Вече обмисля да я запише и на музикален възпитател . „ Всеки неин триумф ме прави доста щастлива и се гордея, когато реализира нещо ново “, споделя изпълнителката.

Единственото нещо, за което съжалява в последно време, е, че е много ангажирана и не й остава време за игри с дребната. “Един път аз й споделих нали ние сме приятелки и приятелките си споделят всичко: А тя ми отговори. Никакви приятелки не сме, ние сме родственици, а също така приятелките си играят , а ти все си заета, и по този начин ме закова “, с усмивка споделя Стоева. В развъждането на Ивая й оказва помощ майка й, която е неразделно до тях.

Макар и да е певица и прожекторите да са ориентирани към нея цялостен живот, Джина счита, че суетата е оставила на назад във времето. “Преди се притеснявах, в случай че изляза без грим. Съобразявах се доста с това нещо. Сега не е по този начин. Радвам се, че  хората правят оценка в мен това, че съм земна, отзивчива , че не съм се взела за суперзвезда “, споделя Джина. Все отново положителният външен тип е значим и тя го поддържа с режим на хранене и йога. По време на вълната от коронавирус взема решение, че би трябвало да научи нещо ново. Записва се на йога. Дотогава единствено е посещавала няколко пъти напълно не професионално групи по йога.

Така попада на курс за преподаватели по йога. “За мен този курс беше не толкоз, с цел да стана инструктор, само че с цел да се науча да разбирам нещата и йогата по-добре , тъй като това е материя, за която можеш да учиш цял живот и отново нищо да не знаеш “, споделя Джина. След като минава курса и взима дипломата си, получава предложение от нейна съкурсничка да преподава в залата й класическа йога. Освен това е предходна курс за детска йога и пилатес. В първия миг не се чувствала подготвена, само че го приема като предизвикателство и опция, която не би трябвало да пропуща. Така стартира да води йога курс два пъти в седмицата си. Планира да направи своя зала по йога. Признава, че това е метод да поддържа прелестна форма и здрав външен тип и го предлага на всички след 35 година

По отношение на храненето Джина споделя, че не е обожател на диетите. Но е намерила своя метод. Един път в седмицата си прави пречистващи дни, в който по този начин да се каже гладува. Нейната рецепта е лимец, ябълки и мед. Това е денят, в който пречиствам организма. През останалото време обаче не е лакомник и главното й хранене е единствено едно за деня. Споделя, че не се лишава и лимитира от нищо и в случай че й се дояде каквото и да е, си го хапва даже сладко, въпреки и то да не е нейна пристрастеност. Обича да се разхожда, а последното нещо, с което се е сдобила, е велоалгометър колело за у дома, с което да поддържа формата си.

Още ден преди рождения ден Джина Стоева била залята от поздрави и пожелания за празника под формата на есемеси на телефона и обществените мрежи. От рано сутринта почнали и позвъняванията, единствено за няколко часа получила над 30. Разбира се, първа и поискала здраве дребната Ивая. “Нямаше самообладание да стане 12, не искаше да заспи, преди да ме поздрави “, показа Джина. Нейни съседки я изненадали с букет рози, шампанско и книга още в среднощ . Време за равносметки й остава. “Преди бях работохолик, в този момент целите са други. Аз съм Дева, желая всичко да е изпипано до последния подробност “.

Последното преобразяване на Джина е в облика на светкавичната магьосница в детски анимационен филм. “Поканиха ме да озвучавам облика на вещицата във кино лентата „ Пътешествие до Луната “. За първи път ми е, само че беше много интересно. Похвалиха ме, че доста добре съм влезнала в облика, тъй като гласът ми е по-плътен и доста подобаващ споделя певицата. На премиерата, несъмнено, я придружила дъщеричката й.

Музиката продължава да е водеща в живот й. Макар и да не е пускала скоро нова ария, работи върху концепция за фолклорен музикален план. “Чак албум не знам дали ще е, само че множеството ми участия в последно време са по събори, механи и заведения за хранене и пея главно български фолклор. И за това се възнамерявам върху нещо обвързвано с това “, споделя Джина. Репертоарът й е доста огромен. Има всевъзможни песни с изключение на национални и македонски, има гръцки, сръбски и ретро поп-фолк . Може да изкара няколко участия на един мирис. Има носталгия по отминалите години. Но не живее в предишното.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР