Компютрите, поръчани от община Пловдив, са необходими на архитектите и

...
Компютрите, поръчани от община Пловдив, са необходими на архитектите и
Коментари Харесай

Община Пловдив: Поръчаните лаптопи са нужни на архитектите и инженерите ни

Компютрите, поръчани от община Пловдив, са нужни на архитектите и инженерите , работещи в екипите по устройство на територията, архитектурата, градоустойство и строителство. Това оповестиха от община Пловдив в отговор на обява в обществените мрежи, че " администрацията купува 10 геймърски преносимия компютър по 4 000 лв. ".
Община Пловдив е оповестила социална поръчка за доставката на сходен жанр машини, защото архитектите и инженерите работят с стратегии, които изискват компютри с сходна мощ и параметри . Оттам прецизираха, че всеки, който желае да получи информация за нуждата от сходен жанр преносими компютри, може да се обърне към пресцентъра на община Пловдив.
От Actualno.com се свързахме с огромна компютърна компания, откъдето прецизираха, че цените на прекрасен геймърски преносим компютър стартират от упоменатата сума, като според от марката и параметрите могат да надвишават 10 хиляди лв. .
Според експерти, за безпроблемната работа на софтуеър като AutoCad и 3D Studio Max, са нужни в действителност положителни преносими компютри с задоволително запас , с цел да може да рендват безпроблемно въпросните чертежи и визуализации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР