Компромисите на старата десница провалиха идеята за правова държава и

...
Компромисите на старата десница провалиха идеята за правова държава и
Коментари Харесай

Николай Ненчев: ще спрем компромисите с демокрацията и закона |

Компромисите на остарялата десница провалиха концепцията за правова страна и свободна, пазарна стопанска система. Компромисите с комунистите, със законодателството, с истината, с мрачнито минало убиха фантазиите на хората за съвременна и богата България.

Днес Демократична България е подготвена за нов “исторически компромис ”, заставайки под крилото на Радев, в съюз с Има Такъв Народ и с лявата Мая Манолова, която предложи Пеевски, и приемайки поддръжката на Движение за права и свободи за едно бъдещо съдружно държавно управление.

Национално обединяване на десницата отхвърля да прави компромис, тъй като тъкмо компромисите провалиха демокрацията в България.

Именно “историческите взаимни отстъпки ” на десницата помогнаха на някогашните комунисти да се трансфорат в олигарси и работодатели през днешния ден. Национални обединяване на десницата е съюз от партии, които ще сложат край на тези незаконни по отношение на българите взаимни отстъпки.
Ще бъдем в съюз с българския народ и ще основополагаме върху изконните български полезности и обичаи.

Само по този начин, без компромис, няма да допуснем един властнически вид да бъде заменен с различен, една олигархия да замести друга.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР