Компромисите, които ще бъдат необходими, ще бъдат направени, а в

...
Компромисите, които ще бъдат необходими, ще бъдат направени, а в
Коментари Харесай

В ИТН се интересуват какво има под опаковката на Продължаваме промяната

Компромисите, които ще бъдат нужни, ще бъдат направени , а в листите на " ИТН " ще има и нови лица. Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия Виктория Василева , основен секретар на партията на Слави Трифонов. Днес изтича крайният период за номинации.

" Продължаваме да настояваме, че е значима политиката. Ако зад нас стояха олигархични ползи - щеше да има държавно управление ", добави Виктория Василева. Според нея към този момент ще е рисково да няма държавно управление, защото има тежки проблеми , които се нуждаят от постоянен кабинет.
 За Има Такъв Народ е разумно да са сътрудници с Демократична България и Обновена
За Има Такъв Народ е разумно да са сътрудници с Демократична България и " Продължаваме промяната " в идващия парламент

Партията се записва в ЦИК за идните избори

Василева удостовери алената линия, посочена през вчерашния ден и от Тошко Йорданов при регистрацията на партията в ЦИК, че диалог с ГЕРБ и Движение за права и свободи не би могло да има . " Няма по какъв начин да имаме допирни точки. Очевидно от наша страна има предпочитание за разговор отвън тези две партии, ние сме открити ", увери Василева, само че и сложи като въпросителна взаимоотношението и с най-новата партия - " Продължаваме промяната " на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

" Намирам прилики и разлики сред Петков и Василев и арт инсталациите на Кристо и Жан-Клод - за разлика от арт инсталацията на Кристо, където знаем какво съставлява постройката, която той опакова, при новата коалиция към този момент виждаме единствено опаковката ". Василева изясни, че към този момент не се вижда наличието на тази нова групировка. " Нека забележим техните цели, с цел да забележим по кои можем да забележим разговор ", уточни тя.

Виктория Василева отклони тематиката " Петър Илиев " , народен представител и юридически консултант на Има Такъв Народ, за който през вчерашния ден от , че в труда му има плагиатство . " Ще ми се да спрем към този момент да обсъждаме тематиката, тъй като този проблем е от времето преди ние , ние употребяваме ужасно доста хора, които стоят зад кадър и не са в листи. "
 Има Такъв Народ пита: Защо тъкмо в този момент излиза решението на СУ за Петър Илиев
Има Такъв Народ пита: Защо тъкмо в този момент излиза решението на СУ за Петър Илиев

Да го оставим на мира, приканват от партията

Припомняме, във втория проектокабинет на " ИТН " Илиев първо, само че беше препоръчан за силов виципремиер и вътрешен министър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР