Компрометираният общинар в Несебър Костадин Нищелков, получил заслужения прякор Динко

...
Компрометираният общинар в Несебър Костадин Нищелков, получил заслужения прякор Динко
Коментари Харесай

Динко Пицата с елитни каки на остров Пукет, вижте ортака на кмета на Несебър Николай Димитров


Компрометираният общинар в Несебър Костадин Нищелков, получил заслужения прякор Динко Пицата, троши пачки в екзотични курорти по целия свят в компанията на елитни „ каки “, загрявайки за изборите в неделя, на които ще се опита да прореден път да се намести на хранилката дружно с кмета Николай Димитров, сигнализира извънредно източник на Narod.bg.
Костадин Нищелков като общинар….
Ако се чудите къде потъват милиони от публичните поръчки в морската община, задоволително е да забележим къде и с кого вихри диви купони Динко Пицата, най-близкият схемаджия до кмета на Несебър Николай Димитров.
…и Динко Пицата като купонджия на остров Пукет
Една от последните му топ дестинации е остров Пукет с ВИП компания на другари и елитни дами за занимания, които постоянно стартират с подигравателния тост „ Да са живи и здрави данъкоплатците “, рапортува информаторът на Narod.bg, дал и извънредни фрагменти от ваканцуването.

Динко Пицата и съдружниците му в Несебър, воглаве с кмета Николай Димитров, оголен като усвоител на близо 350 млн. за мандатите си, са завладяли целия бизнес в общината.

Примери бол – компания, благосъстоятелност на Костадин Нищелков, да вземем за пример обслужва линии от автотранспортната мрежа на Община Несебър. Същата компания най-нагло поискала и получила отлагане на заплащания към община Несебър и Общинския съвет отпред с Румен Кулев за интервала май 2021 – май 2022 година.

Същото сдружение, субсидирано и от страната, осъмна преди време с нови съвсем двойни цени за ученическите карти за пътешестване, очевидно с цел да има кеш за диви празненства по скъпите международни курорти.

Това докара до обективен митинг на родители пред община Несебър, отразена даже от националните медии.

Дясната ръка на кмета Николай димитров – Костадин Нищелков, е член на Общинския Съвет в Несебър повече от 10 години. За това време чрез въздействието си върху градоначалника, с който бяха арестанти за пазаруване на гласове през 2019-а, съумява да постави ръка върху дърводобива, превоза и строителството в общината.
Бандата на Динко се забавлява като за последно
Кратка информация в уеб страницата на Общинския съвет демонстрира неприкрит спор на ползи, но към този момент прокуратурата и КПКОНПИ се вършат на умрели лисици, да забележим докога?/ narod.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР