Композиторът Асен Аврамов заяви в предаването Пресечна точка по Нова

...
Композиторът Асен Аврамов заяви в предаването Пресечна точка по Нова
Коментари Харесай

Асен Аврамов: По-добре е Васил Терзиев да взима заплата и след това да я дарява

Композиторът Асен Аврамов съобщи в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ", че вместо да се отхвърля от заплатата си, столичният кмет Васил Терзиев е добре да я взима, а по-късно да я подарява за щедрост. Според него изявлението на градоначалника е много популистко. 

Аврамов разяснява и за какво все по-малко хора гласоподават.

" Недоверие може би е дума, която използвахме преди 7-8 години. В момента отношението на цялото общество към процеса на избиране, към процеса на ръководство и към процеса на присъединяване на обществото в ръководство по-скоро бих споделил, че е омерзение. Хората изпитват същинско омерзение и гадност от всичко обвързвано. Защото толкоз доста неща са излизали в последните години за съответни политици с имена - записи, доказателства, и нищо не се е трансформирало, всичко си отминава. Това основава у хората първо едно възприятие на неправда. После започнахме да се изнервяме. Сега мисля, че хората са погнусени и толкоз доста отвратени. България се състои от две съсловия - от народ и от някакви други хора, които понякога се качват да ръководят. Това не са хора от един и същи народ. Народът е разграничен на две и и се намираме в една пасивна революция ", счита той.

" Политиците имат полза от това хората да не вървят да гласоподават. Защото те имат твърди ядра, които са от гласоподаватели, и малко наподобява на читалище с клас по пиано. На концерта на класа по пиано в читалището отиват роднините на децата. Това не е същински концерт, и не е същинско изкуство ", приключи тематиката Аврамов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР