Комплектът на устройството се доставя заедно с 5 метра влакноCreality

...
Комплектът на устройството се доставя заедно с 5 метра влакноCreality
Коментари Харесай

Creality 3D Ender-3 – 3D принтер с голям размер

Комплектът на устройството се доставя дружно с 5 метра влакно

Creality 3D Ender-3 печата предмети и елементи с размер до 220х220х250 мм

3D принтерите навлизат освен в предприятията, само че и в бита на хората, където все по-често се употребяват за елементарно основаване на разнообразни предмети, включително играчки, както и за потребностите на дизайнери, в производството на части и за други приложения.

Моделът Creality 3D Ender-3 съставлява устройство за печатане на предмети и елементи със относително огромен размер – до 220х220х250 мм и висока акуратност – до ±0,1 мм. Екструдерът MK-10 доста понижава риска от задръстване и неприятно екструдиране, а нагревателят повишава температурата до 110 ℃ за към 5 минути, с цел да отговори на потребностите от бързо загряване и щемпел.

Creality 3D Ender-3 може да работи онлайн (свързан към компютър) и офлайн (от SD карта)

Този 3D принтер, доставян от онлайн магазина Tomtop , е съчетаем с разнообразни 1,7-мм нишки като PLA, ABS, TPU и други Може да се употребява за печатане на разнообразни дизайнерски структури, за моделиране на играчки, за архитектурно планиране, произвеждане на части и елементи. Максималната скорост доближава 180 мм/s, като са планувани два режима на работа: онлайн (свързан към компютър) и офлайн (от SD карта)

Различни предмети и елементи, отпечатани на Creality 3D Ender-3

Захранването на Creality 3D Ender-3 е надеждно предпазено, планувана е и функционалност за обновяване на печатането. Ако принтерът бъде изключен или зареждането спре случайно, след наново включване машината ще продължи печатането от мястото на спиране.

Можете да купите 3D принтера тук: Creality 3D Ender-3 на цена от 153,82 евро в онлайн магазина Tomtop дружно с 5 метра влакно.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР