Комплексна е причината заради която не се казва какво точно

...
Комплексна е причината заради която не се казва какво точно
Коментари Харесай

Как заболяването на Тръмп с COVID-19 ще се отрази на шанса му за нов мандат?

Комплексна е повода поради която не се споделя какво тъкмо е положението на американския президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, който е инфектиран с COVID-19. Самият Тръмп не е желал да върви в болница, Той е бил много по-зле, в сравнение с се съобщаваше. Това разяснява Христофор Караджов, учител по публицистика в Калифорнийския университет.

"За него не е добър миг да наподобява слаб и болен и да бъде в болница ", означи той.

И акцентира, че акцията на Тръмп не би желала COVID-19 да бъде тематика за диалог за президентските избори. Караджов напомни по бТВ, че Тръмп има неглижиращо отношение към ковид, като даже се отнесъл присмехулно към носенето на маска от страна на своя конкурент - претендента на Демократите.

А до момента в който Тръмп се лекува, изследванията не престават. Не е ясно дали ще се състои идващият президентски спор.

"В множеството допитвания Джо Байдън води, само че президентът въпреки всичко се избира щат по щат от изборната гилдия и членовете й дали ще бъдат за единия претендент или другия ", разяснява още Христофор Караджов.

Междувременно Тръмп се появи за малко пред свои гласоподаватели. Той благодари на всички за поддръжката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР