„Комплексен онкологичен център - Враца“ ЕООД иска да придобие мобилен

...
„Комплексен онкологичен център - Враца“ ЕООД иска да придобие мобилен
Коментари Харесай

КОЦ - Враца иска да закупи мобилен рентгенов апарат

„ Комплексен онкологичен център - Враца “ ЕООД желае да придобие мобилен рентгенов уред вид КУГЕЛ. Управителят на лечебното сдружение доктор Григор Томов е пуснал докладна до общинския съвет, с която желае единодушието на принципала, в сходство с член 10, ал.1, т.22 от Наредбата за реда за практикуване на правата на благосъстоятелност на община Враца.
Въпросният мобилен рентгенов уред вид КУГЕЛ ще бъде употребен за потребностите на КОЦ - Враца, както и в звеното за банкет на пациенти с COVID-19 инфекции.
Към докладната бележка от доктор Томов са показани доказателства, че притежавания все още сходен уред от лечебното заведение е развален и не предстои на ремонт.
В общинския съвет е показана и оферта, с която се предлага мобилен рентгенов уред /кугел/ на цена от 23 998 лева с Данък добавена стойност.
„ Считам, че при по този начин обрисуваните потребности на „ Комплексен онкологичен център - Враца “ ЕООД и при съществуване на хипотезата на член 10, ал.1, т.22 от НРУПСОВТД Общински съвет – Враца следва да даде желаното единодушие за закупуване на мобилен рентгенов уред, по реда и според условията на Закона за публичните поръчки “, съобщи ръководителят на локалния парламент доктор Владимир Христов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР