Комплексът край региона Геленджик е построен със сериозното участие на

...
Комплексът край региона Геленджик е построен със сериозното участие на
Коментари Харесай

Нови разкрития за мащабния руски дворец

Комплексът край района Геленджик е издигнат със сериозното присъединяване на страната, заяви Би Би Си.

Въпросите към парцела бяха повдигнати преди половин година. Опозиционери оповестиха, че парцелът в действителност е благосъстоятелност на съветския държавен глава Владимир Путин.

Британската медия е провела свое изследване. То демонстрира, че първият притежател на парцела е Николай Шамалов.

Той е в близкото обграждане на президента. Запознати с комплекса обаче настояват, че той е бил единствено фиктивен притежател по документи.

Той е прекратил статута си на притежател преди 10 години, тъй като обществения му статут не е отговарял на мащаба на постройката. В един миг огромен дял от парцела се указва в кипърска офшорна компания.

Продажбата е донесла на първите притежатели единствено 10 милиона рубли. Компании под техен надзор не престават да ръководят комплекса. Кипърската компания принадлежи на Александър Понамаренко. Той е бил определен, тъй като разполага с задоволително доходи за сходен парцел.

Трансферът е изработен след изпратено писмо от бизнесмена Сергей Колесников до тогавашния държавен глава Дмитрий Медведев. Впоследствие той е дал изявление пред ‘‘Новая газета‘‘, от където получават копие на контракта за построяването.

Веднага по-късно съветското държавно управление създава проект за държание пред медиите. Веднага след издание на материала е бил потърсен представителят на съветското президентство Дмитрий Песков.

Той е повторил, че парцелът няма нищо общо с Владимир Путин. Това е позицията, която съветското държавно управление поддържа от оповестяването на изказванията на опозицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР