Комплекс „Ривиера парк“ на строителите от „Арх Сити строй” е

...
Комплекс „Ривиера парк“ на строителите от „Арх Сити строй” е
Коментари Харесай

Зеленият „Ривиера парк“ се бори за златен Оскар в строителст...

Комплекс „ Ривиера парк “ на строителите от „ Арх Сити строй” е един от финалистите за златните строителни статуетки за 2021 година

XI издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2021 е форумът, който годишно отличава най-хубавите компании в първокласното строителство, архитектурата и дизайна. Този път събитието ще се организира в Пловдив на 1 октомври 2021 година, оповестяват уредниците от ВИП Комюникейшън. Сцената се приготвя в най-високия пловдивски хотел - емблематичния парк-хотел " Санкт Петербург ".

Финалистът за влиятелните награди за Луксозно строителство 2021 ​- „ Ривиера парк “ - е напът да бъде издигнат в самото сърце на Пловдив, в подножието на рид Бунарджика. В приключен тип ще разполага със 139 жилището и 204 подземни паркоместа. Проектът предлага жилищен комплекс с първокачествен дизайн и функционалност, разположен в среда с богата зеленина и комфортни връзки. Създаден е съвременен архитектурен отбор, който дава отговор на актуалните правила за функционалност, хармония и шир.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР