Компаньонка от Благоевград бе осъдена условно заради кражба от клиент.

...
Компаньонка от Благоевград бе осъдена условно заради кражба от клиент.
Коментари Харесай

Компаньонка извъртя гнусен номер на клиент

Компаньонка от Благоевград бе наказана условно поради кражба от клиент. Случката се разиграла в кв. „ Струмско “ по време на ваучър в дома на 26-годишния Ивайло К., който в разгара на вечерта решил да извика за себе си и приятеля си Георги Т. дами за забавление. Около 2 часа след среднощ се обадили на телефонен номер на компаньонки, който разкрили в интернет, и поръчали две дами за сумата от 100 лева

На място пристигнали Вергиния Г. и приятелката й Десислава Д., само че мъжете не ги харесали и им споделили да си вървят назад. Двете девойки обаче поискали да им се заплатят 100-те лв. за отиването на място и почнала препирня пред дома на Ивайло К. Докато Десислава се разправяла с него, Вергиния съумяла да измъкне от джоба му, без той да разбере, портмоне с персонални документи, сумата от 200 лева и мобилния му телефон, след което двете извикали такси, с цел да ги прибере.

Ивайло К. бързо се усетил, че му липсват телефонът и портмонето, и хукнал след двете компаньонки, които още не били съумели да се качат в таксито. Там разправията траяла, само че те отричали да са взимали движимостите му, след което се качили и си тръгнали с таксито, като поискали водачът да ги закара до магазин за цигари и алкохол в града. Там Десислава получила още веднъж позвъняване от Ивайло да върне движимостите му. Вергиния оставила част от откраднатите движимости – портмонето и мобилен телефон, в „ табачето “, само че парите задържала за себе си и си тръгнала. Колежката й Десислава взела друго такси и се върнала назад на адреса при Ивайло К., с цел да му каже, че знае къде са движимостите му. След това качила него и приятеля му в същото такси и отишли до магазина за цигари и питиета, откъдето той си взел портфейла и телефона.

Вергиния му върнала 200 лева, само че по-късно, когато с нея се заели служителите на реда, които й лепнали обвиняване за кражба. В хода на следствието тя се признава за отговорна и се съгласила да подписа съглашение с прокуратурата да изтърпи наказване от 6 месеца условно с 3-годишен изпитателен период. Като взе поради, че все още младата жена е неосъждана и имуществените вреди са възобновени, съдията утвърди съглашението.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР