Компанията зад най-популярния генератор на текст ChatGPT - OpenAI -

...
Компанията зад най-популярния генератор на текст ChatGPT - OpenAI -
Коментари Харесай

ChatGPT ще се сдобие с вграден генератор на изображения

Компанията зад най-популярния генератор на текст ChatGPT - OpenAI - дава обещание скоро да вгради и генератор за изображения в чатбота с изкуствен интелект.

В добавка, това ще бъде DALL-E 3 - нова версия на техния генератор, който бе измежду първите сходни на пазара. Според OpenAI той ще схваща по-добре поръчките на потребителите, ще проучва по-точно комплицирани указания и ще генерира по-подробни и точни изображения от своя предходник.

DALL-E 3 дава обещание да се оправи и с някои от провокациите, при които доста от досегашните модели се провалят - да вземем за пример човешките ръце. 

За жал генераторът ще бъде наличен най-малко първоначално единствено в Plus и Enterprise - т.е. платените версии на ChatGPT. Месечният абонамент за първия проект е 20 $, Enterprise e с цена съгласно потребностите на съответната компания.

ChatGPT също по този начин ще може да генерира ии усъвършенства поръчки за DALL-E 3, което сега се смята за значимата " креативна " част по генерирането на AI изображения.

Изображенията, генерирани от DALL-E 3, ще са благосъстоятелност на потребителя. От OpenAI настояват, че той няма да употребява стилове на художници, които са дейни сега - въпреки че това е самоуверено изказване, като се има поради, че моделът сигурно е обучаван и с техни произведения.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg