Компанията за стрийминг на музика Spotify най-накрая тества плейлист, който

...
Компанията за стрийминг на музика Spotify най-накрая тества плейлист, който
Коментари Харесай

Spotify тества функция за офлайн плейлисти

Компанията за стрийминг на музика Spotify най-сетне тества плейлист, който автоматизирано изтегля някои от последните ви обичани песни, няколко години откакто стартира работа по такава функционалност.

В Twitter основният изпълнителен шеф на компанията, Даниел Ек съобщи, че Spotify тества функционалността „ Вашият офлайн микс “, само че също така той не даде никакви други детайлности. Не е ясно по кое време компанията възнамерява да пусне функционалността.

Както се вижда от скрийншота, оповестен от Ек, в тези описи за възпроизвеждане може да се съхранява музика с дълготрайност няколко часа. Това може да е комфортно в случаите, когато ще се качвате на аероплан, само че сте не запомнили да си изтеглите музика. Напомняме, че Spotify към този момент ви разрешава да изтегляте плейлисти за офлайн възпроизвеждане.

Туитове от някои консуматори подсказват, че към този момент са видели тази функционалност да се появява на техните устройства, само че не е ясно в кои територии Spotify се популяризира функционалността. Освен това няма изясненост по отношение на съществуването на функционалността за потребителите, които не си заплащат за Spotify Premium.

През 2020 година инженерът Джейн Манчун Уонг откри, че Spotify работи по сходна функционалност, само че тя по този начин и не бе въведена тогава. С формалното удостоверение на Ек обаче, функционалността би трябвало да е на път да се появи в бъдеще.

Конкурентната услуга на Spotify, YouTube Music към този момент разполага с функционалност наречена „ Offline mixtape “ или „ Офлайн микс “. Тя може автоматизирано да изтегли до 500 песни в разнообразни плейлисти, в случай че потребителите включат опцията “Интелигентно евакуиране “.

Според последните данни, Spotify към този момент може да се похвали с потребителска база от над 500 милиона души.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР