Компанията за статистически изследвания Грейснот не предвижда България да спечели

...
Компанията за статистически изследвания Грейснот не предвижда България да спечели
Коментари Харесай

Никой не ни слага в сметките за олимпийски медал

Компанията за статистически проучвания " Грейснот " не планува България да завоюва орден на зимната Олимпиада в ПьонгЧанг от 9 до 25 февруари. Прогнозата на " Грейснот " за броя на оценките е основана на самостоятелните и отборни резултати на участниците от предходните Олимпийски игри, както и на други огромни надпревари като Световни шампионати и Световни купи.

От компанията акцентират, че България е една от четирите страни дружно със Словения, Дания и Нова Зеландия, за които се допуска, че ще имат състезатели в топ 8 в класирането на някои спортове, като при избрани условия няма да бъде изненада, в случай че спортисти от тези четири страни въпреки всичко доближат и до място на подиума.

" Грейснот " планува състезатели от 28 страни да стигнат до оценките в Пьонгчанг, като в тройката слага Германия с 14 златни, 11 сребърни и 14 бронзови оценки, пред Норвегия с 13 златни, 13 сребърни и 15 бронзови и Съединени американски щати с 11 златни, 6 сребърни и 12 бронзови. Биатлонистката Лаура Далмайер (Германия) е любимка да бъде най-голямата звезда в Пьонгчанг, като прогнозата е, че тя може да завоюва 6 златни медала.

 Вижте бюджета на Олимпиадата в ПьонгЧанг
Вижте бюджета на Олимпиадата в ПьонгЧанг

Обяви го шефът на МОК
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР