Компанията за спортни стоки Adidas и екологичната организация Parley for

...
Компанията за спортни стоки Adidas и екологичната организация Parley for
Коментари Харесай

Плаващ тенис корт: Проектът на Adidas, привлякъл вниманието на света

Компанията за спортни артикули Adidas и екологичната организация Parley for the Oceans си сътрудничиха, с цел да основат един повече от необикновен тенис корт, с който да изпратят обръщение към обществото, както и да разпространяват най-новата сбирка на марката за облекло. Създадено от рециклирана пластмаса, игрището се носи из Големия бариерен риф в Австралия към този момент два дни. Началото на морския му път бе през тази седмица, с цел да съвпадне със старта на първия за годината шампионат от Големия шлем Australian Open, състоящ се точно на континента.

Цветната гама от облекла е най-новото съдействие сред марката и Parley for the Oceans, а точно екипите на тенисистите в AO, които представялават Adidas, са измежду обичаните на феновете в Мелбърн. Това не е първият път, в който двете компании работят дружно. Те имат още спортни обувки, футболни екипи и туристически такъми, а взаимната им работа занапред следва да поема в нови направления, за които бе загатното в изявление неотдавна.

Apparel giant recently built a full-size sustainable tennis court in the middle of Australia’s Great Barrier Reef in a bid to raise awareness about the amount of plastic entering our oceans.
— The Sponsorship Space (@SponsorTalk)
Плаващият тенис корт е освен атрактивна структура, само че и същинско игрище, на което може да се практикува тенис. Началото на пътя му във водата бе поставено от мач на смесени двойки, а откакто Откритото състезание на Австралия завърши, сглобката ще бъде превърната в спортна площадка и дарена на локално учебно заведение.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР