Компанията за споделено пътуване Uber си върна обратно лиценза за

...
Компанията за споделено пътуване Uber си върна обратно лиценза за
Коментари Харесай

Uber си върна лиценза за работа в Лондон

Компанията за споделено пътешестване Uber си върна назад лиценза за интервенции в Лондон, който по-рано бе лишен от транспортните регулатори на града от съображения за сигурност, съобщи „ Ройтерс “.

Правителствената организация „ Транспорт за Лондон “ (TfL), ръководена от кмета Садик Хан, отхвърли на софтуерния колос нов лиценз през 2019 година с претекст, който назова „ модел на неуспехите “, откакто сигурността на пасажерите е била изложена на риск. Тогава стана ясно, че системата на Uber е разрешила на неоторизирани водачи да качват свои фотоси в други сметки в платформата, което съгласно TfL значи, че от края на 2018-а до ранните месеци на 2019-а са се състояли най-малко 14 хиляди лъжливи пътувания в Лондон.

Базираната в Силициевата котловина компания апелира решението, с което в този момент се връща на един от най-важните си пазари. „ Въпреки историческите провали, в този момент ги намирам за подобаващи да имат лиценз на лондонски оператор на PHV (частни транспортни средства “, означи арбитър Тан Икрам в решението си. „ Искам обаче да чуя от юристите изискванията и по-късно моето решение по отношение на продължителността “, сподели още той. По-късно бе обявено, че лицензът ще е годен за 18 месеца.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР