Компанията за недвижими имоти Nova Imobiliare ще инвестира 30 милиона

...
Компанията за недвижими имоти Nova Imobiliare ще инвестира 30 милиона
Коментари Харесай

Британски инвеститор изгражда нов мол за €30 милиона в Букурещ

Компанията за недвижими парцели Nova Imobiliare ще влага 30 милиона евро в построяването на съвременен търговски център в Букурещ, оповестяват румънски медии.

Той ще се намира в комерсиалния парк Colosseum в северната част на румънската столица и ще бъде продължение на сегашната зона за извършване на покупки, която включва хипермаркет Carrefour и магазин за строителни материали Leroy Merlin.

Mall Colosseum ще съчетава както търговски обекти, по този начин и офиси. На повърхност от 16 500 кв. м ще бъдат ситуирани локални и интернационалните фешън марки, заведения за хранене и обекти за бързо храненe, фитнес център, детскa зона за игри, казино, лаундж бар, както и ултрамодерно 7-екранно мултиплекс кино.

 Снимка 360907
Източник:

1500 кв. м от новия мол са предопределени за офиси " клас А ", които ще бъдат ориентирани най-вече към снабдители на здравни услуги.

Строителните действия ще стартират по-късно тази година, а откриването е планувано за първата половина на 2019 година

Външният паркинг ще бъде уголемен със 750 спомагателни места, достигайки общо 2760 места.

 Френска компания влага €70 милиона в съвременен румънски мол
Френска компания влага €70 милиона в съвременен мол покрай България

Той ще разполага с заведения за хранене с тераси, развлекателен център и VIP мултиплекс кино

Целта на мола е да обезпечи разнородни занимания за всички възрасти и да се трансформира в център за локалната общественост. Той ще употребява екологични и устойчиви технологии, с цел да обезпечи високо равнище на комфорт за клиентите си.

Пазарът на дребно в Букурещ се развива бурно през последните години, а търсенето на търговски площи е все по-голямо.

Търговският парк Colosseum, който ще бъде дом на новия обект, също се разраства прогресивно, достигайки повърхност от над 54 000 кв. м. През предходната година той е посетен от съвсем 5 милиона души.

Собственикът на комерсиалния парк - Nova Imobiliare се управлява от английския вложител от кипърски генезис Панико Панай.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР