Компанията за доставка на тестени изделия Domino’s Pizza Group обяви,

...
Компанията за доставка на тестени изделия Domino’s Pizza Group обяви,
Коментари Харесай

В очакване на повече поръчки - Domino’s Pizza наема 5000 нови служители във Великобритания

Компанията за доставка на тестени произведения Domino’s Pizza Group разгласи, че ще наеме 5000 готвачи и разносвачи през идващите месеци, с цел да може да отговори на упования растеж в потреблението през есенния и зимния сезон, съобщи Ройтерс.

Най-голямата компания в сектора в Обединеното кралство разгласи също, че 1000 от новите работни места ще са особено основани за младежи без опит. От началото на пандемията компанията към този момент усили щата си с 6000 души, напомня Ройтерс.

Доставките на храни са измежду най-успешните бизнеси след въвеждането на противоепидемичните ограничения. Специално в Англия от през вчерашния ден събирането на повече от 6 души е неразрешено. Към бизнеса все по-уверено се отварят и предприятия с друга съществена устременост – да вземем за пример най-голямата верига от магазини за търговия на дребно Tesco разгласи, че до края на 2020 година ще назначи 16 000 души, които да се занимават с доставки на артикули. Другите вериги във Англия – Aldi и Lidl надлежно ще отворят 1200 и 1000 нови работни места.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР