Компанията Ютюб не е открила никакви признаци за руска намеса

...
Компанията Ютюб не е открила никакви признаци за руска намеса
Коментари Харесай

"Ютюб" не са открили признаци за руска намеса в референдума за Брекзит

Компанията " Ютюб " не е разкрила никакви признаци за съветска интервенция в творби през 2016 година във Англия референдум за овакантяване на Европейски Съюз, съобщи пред английска парламентарна комисия във Вашингтон Джунипър Даунс, шеф на отдела по обществена политика на компанията, предадоха Ройтерс и ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция. Комисията заседаваше в университета Джордж Вашингтон, приемайки показания, свързани с водено от нея следствие на възможна съветска интервенция в референдума.

Даунс съобщи, че след осъщественото деликатно следствие по отношение на референдума не са открити никакви доказателства за интервенция, при която са употребявани услугите на компанията.

Британският парламент и изборната комисия желаеха от " Facebook ", " Туитър " и " Google " (чиято благосъстоятелност е " Ютюб " ) да дават информация за всякаква финансова интензивност на свързани с Русия сметки по време на произвеждането на референдума за Брекзит. Американските компании дадоха обещание да окажат помощ на английските управляващи.

Всичко, което би трябвало да знаете за: След Брекзит (314)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР