Компанията Walmart, която се опитва да се превърне в достойна

...
Компанията Walmart, която се опитва да се превърне в достойна
Коментари Харесай

Walmart с нова услуга – да доставя и подрежда покупките в хладилника на клиента

Компанията Walmart, която се пробва да се трансформира в почтена конкуренция на Amazon в доставките по домовете, разгласи, че нейните чиновници освен ще доставят покупките до домовете на клиентите, само че и ще ги подреждат в хладилника, съобщи Франс прес.

Новата услуга, предлагана от Walmart, ще се назовава " У дома ". Началото й ще бъде сложено тази година в няколко американски градове.

Така Walmart ще се конкурира с услугата на Amazon, наречена " Ключът на Amazon ". При тази услуга с помощта на код, който всеки пък се трансформира, чиновник на Amazon може да влезе в къщата на клиента в негово неявяване и да остави пакетите, които носи, вместо да чака пред вратата.

Сега клиентите на Walmart, които ще желаят да се възползват от сходна услуга, ще би трябвало да конфигурират електронна система за отваряне на вратата, с цел да могат доставчиците да влязат и да доставят носеното до кухнята, хладилника, до гаража или до което и да е място в къщата, съобщи Българска телеграфна агенция. Служителите, които ще извършват тази услуга, ще бъдат оборудвани с камери, които ще снимат дейностите им. Кадрите ще могат да се гледат от клиентите онлайн или по-късно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР