Компанията VP Brands International, която бе отличена с приза „Мистър

...
Компанията VP Brands International, която бе отличена с приза „Мистър
Коментари Харесай

Теменужка Петкова на „Мистър и Мисис Икономика“ 2019: VP Brands International насърчава икономическия растеж на страната

Компанията VP Brands International, която бе отличена с наградата „ Мистър и Мисис Икономика “ в категорията „ Земеделие и хранителна промишленост” за 2019 година, има забележителен принос в насърчаването на икономическия напредък на страната. Това означи министърът на енергетиката Теменужка Петкова, която връчи почетната статуетка „ Рибарят и златната рибка “ на изпълнителния шеф на компанията Иван Папазов и поздрави бранша за положителните резултати.

Иван Папазов одобри статуетката с признателност за общите старания на екипа и сътрудниците на компанията, които са наложили VP Brands International като водещ производител на качествени виновност и високоалкохолни питиета в България. Той акцентира, че високата оценка се дължи и на хората, които обработват земята, грижат се за лозята и берат качествената българска суровина. По този метод, компанията е развила мощната връзка сред българското земеделие и качеството на крайния артикул с добавена стойност. „ Създадохме лична земеделска конструкция. Превърнахме се в благонадежден сътрудник на още стотици български аграрни производители. Осъзнахме и обществената роля, която има нашият бизнес при обезпечаването на занаят за хората. Благодаря на всички наши чиновници, сътрудници и клиенти за доверието и по тази причина, че безрезервно са част от нашето семейство “, сподели още той.

Иван Папазов е изпълнителен шеф и ръководител на Съвета на шефовете на VP Brands International. Той е в ръководството от края на 90-те години, като точно под негово управление компанията се трансформира в водач на българския пазар и се постанова като водещ български производител на виновност и високоалкохолни питиета в над 40 страни по целия свят, с редица влиятелни национални и интернационалните награди.

Папазов е притежател на наградата „ Мистър Икономика” за 2014 година

Изборът на печелившите в състезанието „ Мистър и Мисис Икономика “ се прави от жури, формирано от членовете на управителния съвет на Конфедерацията и работодателите в България (КРИБ), което отличава най-хубавите бизнесмени и мениджъри в 10 категории. Домакинът на състезанието - ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев, означи насладата си, че УС на КРИБ още веднъж е съумял да дефинира спечелили във всички стопански системи, както и вярата си, в бъдеще да има все по-голяма конкуренция при номинирането и избирането на спечелили. „ Надявам се, все по този начин България да е положително място за бизнес и вложения “, добави още той.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР