Компанията води преговори с телекомите AT&T и Verizon За да

...
Компанията води преговори с телекомите AT&T и Verizon За да
Коментари Харесай

Huawei ще продава чрез оператори в САЩ

Компанията води договаряния с телекомите AT&T и Verizon

За да изпревари Apple, Huawei би трябвало да стане фактор и на пазара за смарт телефони в Съединени американски щати

Huawei, третият по величина снабдител на смарт телефони в света, възнамерява инвазия на американския пазар. Компанията договаря с телекомите AT&T и Verizon за операторски продажба на своите смарт телефони в Съединени американски щати.
още по тематиката
Към момента Huawei предлага единствено три смарт телефона в американския си уебсайт – това са моделите Mate 9, Ascend XT2 и Elate. На пазара в Съединени американски щати обаче умните телефони се продават най-много посредством телеком операторите.

Публикация на ETNews твърди, че Huawei към този момент води договаряния с Verizon и AT&T за включване на нейните устройства в асортимента на операторите. Очаква се също компанията да показа новите модели Mate 10 и Mate 10 Pro за AT&T на ревюто CES 2018 през януари в Лас Вегас.

Една от задачите на Huawei е да измести Apple от второто място на пазара за смарт телефони, а след това да детронира и Samsung. Навлизането посредством оператори на американския пазар, където китайският бранд е едва показан, е наложително изискване в преследването на тази цел.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР