Компанията вече е част от програмата Hub:raum на немския телекомАлтерко

...
Компанията вече е част от програмата Hub:raum на немския телекомАлтерко
Коментари Харесай

Алтерко Роботикс ще развива IoT съвместно с Deutsche Telekom

Компанията към този момент е част от програмата Hub:raum на немския телеком

Алтерко Роботикс ще създава умни LTE тракинг устройства и продуктова линия за интелигентен дом взаимно с Deutsche Telekom

 

Българската IoT компания Алтерко Роботикс стана част от Hub:raum – програмата на Deutsche Telekom за разработка на нововъведения в партньорство със стартъпи, откакто бе определена измежду стотици претенденти от целия свят, предлагащи решения и артикули за внедряване в LTE-M мрежа.

На втори стадий, Алтерко Роботикс взе присъединяване и в уъркшопа LTE-M Prototyping, където показа новаторски концепции и решения в продуктовите категории: Носими устройства и Умен дом, дружно с още 23 компании. Сега компанията продължава напред оттатък прототипите, към по-нататъшно осъществяване на концепциите си в партньорство с немския телеком.

Съвместно с Deutsche Telekom и под тяхно управление и поддръжка, Алтерко Роботикс ще създава умни LTE тракинг устройства MyKi и продуктова линия за интелигентен дом Shelly Smart Home, ползваща NB IoT.

Програмата Hub:raum е ориентирана към ИТ стартъпи и млади компании от целия свят

„ Присъединяването ни като сътрудник към програмата Hub:raum на Deutsche Telekom е чудесна опция за развиване и основаване на нови решения и артикули, за да създадем живота на хората по-лесен и безвреден “, разяснява Димитър Димитров, основен изпълнителен шеф на Алтерко Роботикс.

Програмата Hub:raum се организира за изследване и разработка на новаторски решения и артикули в областта на IoT. Тя таргетира ИТ стартъпи и млади компании от целия свят. Казано в резюме, Hub:raum е софтуерният развъдник на Deutsche Telekom.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР