Компанията въвежда и нова онлайн услуга за кешово разплащанеНовият бранд

...
Компанията въвежда и нова онлайн услуга за кешово разплащанеНовият бранд
Коментари Харесай

Paysafe обяви нова корпоративна идентичност

Компанията вкарва и нова онлайн услуга за кешово разплащане

Новият бранд на Paysafe дебютира за първи път на спортни събития

„ Plug into Paysafe ” е новото мото на световния снабдител на разплащателни решения Paysafe, забележителна част от екипа на който е позициониран в София. Компанията промени също логото и корпоративна си еднаквост.

Новият бранд на Paysafe дебютира за първи път на две спортни събития – американското автомобилно съревнование „ 500-те благи на Индианаполис ” (Indy500) и ръгби мача на „ Барберианс ” (Barbarians) – Англия в Лондон.

„ Новото ни лого включва двоеточието като знак на това, че предлагаме връзка с безграничен избор от съвременни решения и благоприятни условия. Новата ни еднаквост показва и множеството детайли от портфолиото на Paysafe, които могат да  бъдат проведени по разнообразни способи. Така се основават най-подходящите и персонализирани разплащателни решения ”, сподели Оскар Нибоер, основен шеф „ Маркетинг ” в Paysafe Group.

Мотото „ Plug into Paysafe ” акцентира по какъв начин един търговец може да се „ включи ” към платформата на Paysafe, която покрива всеки аспект на разплащанията.

Новото лого на Paysafe включва двоеточието като знак на това, че компанията предлага връзка с безграничен избор от съвременни решения и благоприятни условия

Същевременно, Paysafe продължава да уголемява своя бизнес – придобиването на iPayment затвърди позицията на компанията като един от 5-те водещи небанкови процесора на платежни транзакции в Съединени американски щати и като желан сътрудник за бързо развиващия се бранш на дребните и междинните предприятия.

Позиционирането на новия бранд съответства и с световното показване на новата онлайн услуга на Paysafe за кешово разплащане – Paysafecash. Тя на процедура дава опция на потребителите да заплащат в брой, когато пазарят онлайн, вместо да вкарват банковите си данни или тези от кредитната си карта. Paysafecash е първият онлайн кешов способ, посредством който може да се зареди цифров портфейл, в това число тези на Paysafe – Skrill и Neteller.
още по тематиката
Решението на Paysafe за разплащателни услуги посредством вноски или след приемането на фактура, Payolution, също беше ребрандирано на Paysafe: Pay Later.

„ През годините компанията се разви във водещ световен снабдител на разплащателни решения. Българската компания се разрасна в сходство с този световен напредък, като основното за 2018 година е да продължим нарастването на екипа ни, най-много по софтуерно създаване на продуктите ни за цифрово разплащане ”, съобщи Мирослав Божилов, общоприет шеф на Paysafe България.

По неговите думи, новата еднаквост ще способства за затвърждаване на имиджа на Paysafe като водеща световна компания в региона на онлайн разплащанията, както и на „ шеф, който дава неповторими благоприятни условия за работа с цифрови платежни артикули, употребявани на процедура в целия свят ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР