Компанията уточни, че текущата версия на Internet Explorer 11 окончателно

...
Компанията уточни, че текущата версия на Internet Explorer 11 окончателно
Коментари Харесай

Internet Explorer ще спре да работи на компютри с Windows през февруари 2023 г.

Компанията посочи, че настоящата версия на Internet Explorer 11 дефинитивно ще спре да работи на компютри с Windows от 14 февруари 2023 година На първо място, остарелият браузър ще бъде деактивиран на компютри с Windows 10, а по-късно и на устройства, работещи с други операционни системи.

Очаква се постепенната подмяна на Internet Explorer с Edge на компютри с Windows 10 да отблъсне потребителите от остарелия браузър. Според публицисти " гибелта " на Internet Explorer е неизбежна - Microsoft просто даде пролонгация, тъй че потребителите да могат безвредно да преминат към браузъра Edge.

В същото време Edge ще резервира по този начин наречения IE режим, който ще разреши да се отварят уеб страници, като че ли работят в Internet Explorer. Тази алтернатива е предопределена за корпоративни консуматори и разработчици, които се нуждаят от някои функционалности на IE.

Internet Explorer е браузър, разработван от Microsoft от 1995 до 2015 година Последната постоянна версия на Internet Explorer 11 е от април 2014 година

Microsoft...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР