Компанията „Трейс груп Холд е работила и работи по под

...
Компанията „Трейс груп Холд е работила и работи по под
Коментари Харесай

Трейс груп е работила по под 10% от общите проекти в Столичната община

Компанията „ Трейс груп Холд " е работила и работи по под 10% от общите планове в Столична община, което е сред 90 и 100 обекта, които сме изпълнявали и изпълняваме сега. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която ревизира ремонтните действия в Зоологическатa градина.

По думите й Столична община постанова надзор над компаниите реализатори и надлежно при несъблюдение или нередности се ползват съществени наказания. „ Нашите контракти са извънредно строги, особено „ Трейс Груп Холд съм я глобила с 450 хиляди лева за обекта в регион „ Младост " при кръстовището на булевардите „ Сахаров " и „ Ляпчев ", разяснява тя. Фандъкова изясни, че повода за наложената санкция е била несъблюдение на периодите по контракта.

Кметът на София сподели, че сходни наказания не се колебае да наложи, даже загатна, че е имала и контракти с компании реализатори, с които е прекратила работа. „ През последните години наложихме плановете да се одобряват единствено след лабораторни проучвания на материалите, които са се употребявали при построяването на обектите ", сподели тя.

Според нея най-голямото условие е да се работи качествено. „ В последната година постановяваме към този момент и задържане на половината гаранция за целия период на гаранцията, които е сред 5 и 10 години според от другите планове ", уточни още Фандъкова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР