Компанията TP Vision, която разработва и произвежда телевизорите с марка

...
Компанията TP Vision, която разработва и произвежда телевизорите с марка
Коментари Харесай

Тествай и спечели нов смарт телевизор Philips

Компанията TP Vision, която създава и създава тв приемниците с марка Philips по света, провежда огромна национална стратегия в България за тестване от консуматори на новите модели тв приемници за 2017 година. Инициативата е продължение на първата акция от 2015 година, която протече при огромен интерес измежду стотици участници от цялата страна.

Тазгодишната акция „ Всичко е по-впечатляващо с Philips TV “ ще се организира сред юли и август месец. Участието в нея не е обвързано с покупка. Необходимо е искащите да бъдат на възраст над 18 години и да живеят в България. Сайтът на програмата, където към този момент започва и самата регистрация, е www.testvai.tv. Записвайки се за присъединяване, претендентите би трябвало да изпратят текст и видео показване, с които акцентират претекстовете за това за какво желаят да тестват новите тв приемници Philips. Жури ще избере 10 от тях, които ще получат новите модели и ще тестват функционалностите и опциите им в домашна среда, като снимат авторски видео ревюта. В следствие тези видео материали ще бъдат качени на уеб страницата на акцията, представяйки телевизионното прекарване със смарт тв приемниците Philips през гледната точка на елементарния консуматор.



Смарт тв приемниците Philips, които ще бъдат тествани в програмата, са от новите серии 7000 и 6000, с двустранен или тристранен Ambilight – технология, потвърдила се през годините със своето завладяващо зрителско преживяване, четириядрен, 16 GB и разширяем процесор, 4K Ultra HD качество, което обезпечава плавни движещи се картини. Благодарение на Android TV с магазина на Гугъл Play и галерията с приложения на Philips, моделите обезпечават вълнуващо и персонално телевизионно прекарване съгласно най-актуалните трендове на пазара.



Цялата информация за акцията е налична на уеб страницата www.testvai.tv, а моделите за тест са:

55PUS7502/12

49PUS6482/12

43PUS6412/12

43PUS6262/12

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР