Компанията търси опитни DevOps и .Net софтуерни инженери Questers ще

...
Компанията търси опитни DevOps и .Net софтуерни инженери Questers ще
Коментари Харесай

Questers формира у нас ИТ екип за работа с Dow Jones

Компанията търси опитни DevOps и.Net софтуерни инженери

Questers ще образува в София софтуерно звено за взаимна работа с екипа на Dow Jones
(снимка: Questers)

Базираната в Лондон компания Questers, която оперира в България от 2007 година, отваря нови работни места у нас в съдействие със международния новинарски и информативен портал Dow Jones, макар икономическата неустановеност и стагнацията, която засегна и софтуерния бранш.

Технологичният отдел на Dow Jones създава новаторски решения за осведомителните потребности на клиентите. Създаденият преди повече от 15 години български офис на компанията си сътрудничи и поддържа работата на световния софтуерен екип в създаването на уеб и мобилни приложения, приложно-програмни интерфейси и други
още по тематиката
Ефективността на софийското звено през годините подтиква Dow Jones към стратегическото решение за разгръщане на екипа и увеличение на потенциала му. Компанията е избрала Questers като сътрудник за планувания напредък, отчитайки нейния опит в привличането, мотивирането и задържането на висококвалифицирани софтуерни фрагменти, както и сполучливото съдействие с News UK, чийто екип в България към този момент наброява над 30 индивида.

В рамките на новото партньорство Questers ще построи високоефективна софтуерна единица, която ще работи един до друг с главния софтуерен екип на Dow Jones. С тази цел Questers търси опитни DevOps и.Net софтуерни инженери.

Новите членове на екипа ще бъдат ангажирани с създаване на динамичната платформа на Dow Jones, която дава най-пълната сбирка от вести и данни в света. Информация за отворените позиции е налична на уеб страницата на компанията.

Questers основава и интегрира ИТ екипи за своите клиенти. Тех-паркът в София отвори през 2007 година и от този момент са наети над 1000 инженери и експерти за голям брой клиенти от Европа, Англия и Съединени американски щати. През 2018 година Questers стана част от паневропейската група The Panoply, която по-късно през същата година бе листната на Лондонската Фондова Борса.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР