Компанията Squircle Capital откри втората си офис сграда в София

...
Компанията Squircle Capital откри втората си офис сграда в София
Коментари Харесай

Град в града - най-новата офис сграда в София North Tower отвори врати

Компанията Squircle Capital откри втората си офис постройка в София - North Tower. Най-новата офис постройка в столицата отвори порти с над 80% претовареност. Това е втората кула от бизнес комплекса Bulgaria Towers, който включва и South Tower (бившата Infinity Tower), с локация тъкмо над Bulgaria Mall.

North Tower се състои от 16 000 кв. м. офис площи. Сградата има 11 просторни офис пространства. Разпределението на отворените пространства на всеки етаж и етажните проекти е до 2200 кв. м. Сред наемателите са LDC, EPAM, BIC, AIOPSGROUP и други

Сградата е ситуирана на бул. " България ", една от основните транспортни артерии на София. North Tower разполага и с пряк достъп до пътните артерии и подземния паркинг. Сградата обезпечава и достъп до спомагателни услуги, измежду които банка, фудкорт и заведения за хранене, хранителен магазин, кафенета и над 100 магазина.
 Снимка 552250
Bulgaria Towers, част от който е North Tower, е най-новото попълнение в портфолиото на Squircle Capital. Всяка постройка в комплекса има друга еднаквост и интериор. Заедно образуват най-голямото офис пространство в този регион на града.

" North Tower е измежду най-амбициозните офис планове, осъществени в България през последните няколко предизвикателни години. Светът се трансформира с много бързи темпове и би трябвало да се приспособяваме бързо. Не е изненадващо, че от ден на ден бизнеси търсят работни пространства с повече улеснения и открити общи елементи. North Tower дава на своите наематели всички нужни услуги и улеснения на едно място ", разяснява Иван Табаков, шеф на Bulgaria Towers и Bulgaria Mall.
 Снимка 552249
Squircle Capital е самостоятелна компания за дялово вложение и управител на вложения в недвижими парцели с активи в цяла Европа.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР