Компанията Спейс Екс (SpaceX) ще е готова да извърши първия

...
Компанията Спейс Екс (SpaceX) ще е готова да извърши първия
Коментари Харесай

Илон Мъск обеща пробен полет на кораба за колонизация на Марс догодина

Компанията " Спейс Екс " (SpaceX) ще е подготвена да извърши първия изпитателен полет на кораба, с който хора ще могат да доближат до Марс.

Това разгласи основният изпълнителен шеф на компанията Илон Мъск, представен от Би Би Си.

По време на годишния фестивал на развлекателната промишленост South by South West (SXSW) в Остин, Тексас Мъск се появи изненадващо и сподели, че съгласно него " къси полети " ще са вероятни още в първата половина на 2019-а. " Понякога периодите си са... знаете, " добави обаче той, имайки поради закъсненията след предходни гръмки обещания за този и други планове.

" Пряка народна власт на Марс "

По време на събитието Мъск също по този начин обрисува по какъв начин би трябвало да наподобява бъдещата колония на Марс, с цел да успее. " Мисля, че най-вероятно формата на ръководство на Марс ще е директна народна власт, където хората непосредствено гласоподават. Всеки гласоподава са всичко и по този начин (се решава). " Според него, поради досегашния опит на човечеството, е малко евентуално да няма последваща международна война.

Според него е жизненоважно хората да доближат до Червената планета преди идната " евентуална " международна война и с колонията на Марс да понижат късмет от нови Тъмни епохи при положение, да вземем за пример, на нуклеарен спор.

Същевременно Мъск повтори, че за него най-голямата опасност не е в възможна нуклеарна война, а в рисковете и " доста по-голямата заплаха ", които може да сътвори изкуственият разсъдък при липса на надзор. Той акцентира, че въпреки нормално да не харесва регулациите, има вяра, че би трябвало да има публичен орган, който да следи за сигурността при създаването на изкуствен интелект.



" Най-големият проблем, който виждам с по този начин наречените специалисти по изкуствения разсъдък, е, че мислят, че знаят повече, в сравнение с в действителност знаят. Мислят, че са по-умни, в сравнение с са... Това тормози умните хора... Не харесват концепцията, че машина може може да е по-умна от тях, и я отхвърлят. "

Мъск се появи на сцената по време на панел за сериала Westworld, в който изкуственият разсъдък оказва помощ на хуманоидните роботи в тематичен парк да схванат, че са употребявани от хората и да се разпалват.

Според Би Би Си на дневен ред за Мъск е в по-голяма степен забавянето в производството относително наличния на " Модел 3 " на " Тесла ". Същевременно ползата към галактическите му планове се възстановява през последните месеци след изстрелването на най-мощната ракета в света през февруари.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР