Компанията София Франс Ауто е новият вносител на Opel за

...
Компанията София Франс Ауто е новият вносител на Opel за
Коментари Харесай

„София Франс Ауто е новият представител на Opel за България

Компанията „ София Франс Ауто " е новият вносител на Opel за България, оповестиха от централата на немския производител в Рюселхайм. Така българският представител на Peugeot прибавя още една автомобилна марка в актива си, откакто по-рано закупи и правата върху DS. Освен това компанията вняса и коли на Isuzu.
„ Като последваща стъпка за реализиране на напредък Opel реши да довери ръководството на бизнеса си в България на сполучлива и реномирана компания, каквато е София Франс Ауто, която ще бъде сътрудник - вносител в страната ", декларират от офииално от централата на Opel. И прецизират, че договорът към този момент е реалност.
„ Това е следващото решение в сходство с задачите на нашия стратегически проект PACE!, който ще направи бизнеса ни в редица европейски страни по-гъвкав, ефикасен и конкурентен. Уверени сме, че тази стъпка ще докара до още по-добро показване на марката ни в България “, коменира Ксавие Дюшмен, ръководещ шеф „ Продажби, следпродажбено обслужване и маркетинг “ на Opel/ Vauxhall.
До смяна се стигна изцяло разумно, откакто през 2017 година немския производител стана благосъстоятелност на групата PSA Peugeot Citroen, която го закупи от американския тръст General Motors. Все още не е ясно, какво ще се случи с дилърите на Opel в България. Техните контракти с досегашния вносител на марката – компанията Opel Southeast Europe, се трансферират към „ София Франс Ауто ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР