Компанията собственик на Нексо е правила масови транзакции в различни

...
Компанията собственик на Нексо е правила масови транзакции в различни
Коментари Харесай

Разследването за Нексо: Компанията собственик правила транзакции към швейцарска банка

Компанията притежател на " Нексо " е правила всеобщи транзакции в разнообразни валути към сериозна швейцарска банка. Това оповестява, като се базира на свои източници в следствието.

По информация на телевизията те са в евро, долари, английски лири и швейцарски франкове.

Според източниците, на които се базира медията, сметките са на Антони Тренчев и Коста Кънчев. Те двамата от лятото на 2022 година не са влизали на територията на Европейския съюз и Англия.

Имат граждансво в Обединените арабски емирства, като Тренчев има и немски паспорт, а татко му е бил чиновник на някогашната Държавна сигурност.

Малко по-рано пред специалистът по киберсигурност Любомир Тулев съобщи, че цената на компанията пораства и платформата не се е сринала, откакто стана ясно за следствието.

" Нека да не забравяме, че " Нексо " е шеф на 600 чиновници. Те, за разлика от Ружа Игнатова, имат обезпеченост на тяхната монета. Нещо, което е в цялостен контраст на това, което се твърди за измами и пирамиди - цената на " Нексо " не се срина за тези дни, в които тече следствието. Сайтът е наличен, може да се направи регистрация. " Нексо " даже сега пораства ", разяснява Любомир Тулев.

" За мен това значи, че монетата е постоянна, тя е вързана с действителното обезщетение на компанията. При Ружа Игнатова " One coin " е класическата " Понци " скица - продаваш нещо, което няма обезпеченост. " Нексо " има платформа, има обезпеченост на монетата " Нексо токен ", обезпечена със цената на компанията ", добави той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР