Компанията Sharkoon разшири гамата си от устройства за въвеждане на

...
Компанията Sharkoon разшири гамата си от устройства за въвеждане на
Коментари Харесай

Новата механична клавиатура Sharkoon Skiller Мех SGK2 в компактно изпълнение

Компанията Sharkoon разшири гамата си от устройства за въвеждане на данни, анонсирайки клавиатурата Skiller Мех SGK2, принадлежаща към устройствата от машинален вид.

Клавиатурата е в плътно осъществяване: тя е лишена от дигитален блок в дясната част. Благодарение на това, устройството би трябвало да заинтересува потребителите, които постоянно се местят от едно място на друго или са принудени да пестят пространство на работния си плот.



Клавиатурата употребява надеждните бутони Kailh. Купувачите ще могат да избират сред версиите Blue, Brown и Red. Обявените периоди за употреба са минимум 50 милиона сработвания.

Моделът Skiller Мех SGK2 е получил още подсветка в бял цвят с опция за контролиране на яркостта. Благодарение на функционалностите, като Anti-Ghosting и Full n-Key Rollover се осигурява различаване на безграничен брой едновременни натискания на бутоните. Можете да записвате и макро-команди “в движение”.



Връзката с компютъра се реализира посредством USB-интерфейса; дължината на кабела е 1,8 метра. Клавиатурата тежи към 1,18 кг, а размерите са 391 × 170 × 45 мм. Гарантираната съгласуемост е с Windows операционните системи.

Представената клавиатура се предлага на приблизителната цена от 45 евро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР