Компанията се превърна в една от най-известните и успешни трупи

...
Компанията се превърна в една от най-известните и успешни трупи
Коментари Харесай

Трупата на Алвин Ейли – и прочувствената Синтия Ериво – се присъединяват, за да отпразнуват танцовата легенда Джудит Джеймисън

Компанията се трансформира в една от най-известните и сполучливи трупи в света, посредством не на дребна част на Джеймисън, който като танцьор стана нейното най-видимо лице и по-късно пое юздите от самия Айли като артистичен шеф, който служи повече от две десетилетия.

Компанията отпразнува 65-ия си рожден ден в сряда вечерта и започва завръщането си след пандемията към цялостен петседмичен сезон с изумителен знак, под формата на Синтия Ериво. Певецът-актьор придаде своя вокален опит — по едно и също време изпепеляващ и трогателен — на специфична танцова респект към Джеймисън.

Но моментът беше значим и за тези, които не участваха: артистичният шеф Робърт Батъл, който подаде оставка единствено две седмици преди началото на сезона (промоционалните материали от вечерта към момента го включваха в позицията му, която той зае през 2011 г.) В изказване бордът сподели, че Battle подава оставка, с цел да се концентрира върху здравето си.

Там са били единствено трима артистични шефове в Ailey - самият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР