Компанията създател на бенчмарка AnTuTu публикува своята нова ранглиста за

...
Компанията създател на бенчмарка AnTuTu публикува своята нова ранглиста за
Коментари Харесай

Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Pro не оставиха никакъв шанс на съперниците си в новата класация на AnTuTu

Компанията основател на бенчмарка AnTuTu разгласява своята нова класация за продуктивността на Android смарт телефоните за месец октомври 2023 година Заради излизането на серията Xiaomi 14 на пазара в челната десетка на класацията настъпиха съществени разбърквания.

Серията Xiaomi 14, основана на едночиповата система Snapdragon 8 Gen3, господства в листата, заемайки първото и второто място с резултати надлежно от 1,997 милиона и 1,985 милиона точки.

Xiaomi 14 към този момент е много по-напред от моделите смарт телефони основани на чипа Snapdragon 8 Gen2, като изостават с повече от 300 000 точки. Третото място е за Oppo Ace 2 Pro, който стана прочут с това, че предлага до 24 GB оперативна памет, като третото място е точно за модела с доста RAM.

В челната петица са включени два смарт телефона на iQOO, също така в новия рейтинг има и други модели от марките Vivo, Realme и Oppo.

Четвъртото място е на мобилния телефон IQOO 11S основан на чипа Snapdragon 8 Gen2 и оборудван с 16 GB оперативна памет и 512 GB флаш диск, който показва 1650842 точки. Челната петица завършва със смарт телефона IQOO 11 Pro със същата SoC, 16 GB оперативна памет и 512 GB флаш диск, който демонстрира съвсем същия резултат – 1633169 точки.

Да напомним, че това е октомврийският рейтинг за Китай. Глобалната ранглиста на AnTuTu нормално излиза след към една седмица.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР