Компанията, създадена, за да побере“ всички първи неща – така

...
Компанията, създадена, за да побере“ всички първи неща – така
Коментари Харесай

Историята на един успех: Първият български букмейкър "Еврофутбол" - 24 години лидерство

Компанията, основана, с цел да „ побере “ всички първи неща – по този начин най-общо може да бъде разказана 24-годишната история на „ Еврофутбол “ ООД. Първият български букмейкър организира своя първи народен тираж – за първи път в историята на българския бизнес и отвън статуквото на съществуващата държавна конструкция, на 21-ви август 1993 година Първото потомство талони на букмейкърската къща съдържа стратегия с 50 футболни срещи и закрепени коефициенти за четири типа предвиждания, а оптималната облага от един ваучър – за първи път в историята на спортните залагания в България, е 2 милиона лв.!

През 2002 година „ Еврофутбол “ подписва контракт за стратегическо партньорство с един от международните водачи в хазартния бизнес – гръцката компания „ Интралот “, а плануваните вложения за въвеждането на нови технологии са едни от първите и най-големи за времето си в областта на родната стопанска система. През идната година нововъведенията стават действителност посредством инсталирането на централизирана компютърна система за приемане на
залози в действително време – за първи път в историята на спортните залози в България. До края на 2015 година букмейкърската къща интегрира платформа за залагане от ново потомство и включва още нови, стъпващи за първи път на българския пазар артикули в своето портфолио.

Така, 24 години по-късно „ Еврофутбол “ продължава да е водач на българския пазар като най-големият наземен
хазартен оператор в България; най-големият франчайзингодател в страната ни и най-устойчивият и мощен сътрудник на българския дребен и междинен бизнес!

Букмейкърската къща поддържа своя бранд в близо 1000 букмейкърски пункта, които се развиват на франчайзингов принцип и в които работят над 3000
букмейкъри. Компанията разполага със личен Център за професионално образование, посредством който влага в развиването на човешките запаси и „ производството “ на високо квалифицирани фрагменти, които да работят в областта на хазартния бизнес, съобразено със законовите правила.

Компанията е първата и единствена компания, която спонсорира непосредствено българския спорт, а през 24-те години от своето основаване е финансирала някои от най-големите спортни събития в България: Суперкупата на България, участия на българския народен тим по футбол и на националния ни тим по волейбол в Европейски шампионати, футболни шампионати за дилетанти и годишното издание на „ Спортист на годината “.

" Еврофутбол " е пълновръстен член на Световна лотарийна организация - WLA (www.world-lotteries.org) и на Европейски
лотарии (www.european-lotteries.org) и в активността си се управлява от критериите и признатите правила на тези организации. От години компанията членува и в Българския конгрес на бизнес водачите, а от 22.01.2015 година е призната и в Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

„ Еврофутбол “ благодари на всички свои участници, сътрудници,
букмейкъри и другари за съпреживените триумфи и признатите провокации!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР